Hoppa till sidans innehåll

Pingisskola / Vill du börja spela pingis?


 

Att börja spela hos oss

Bordtennis är lätt att komma igång med oavsett ålder och tidigare erfarenhet, och så här kommer du eller ditt barn igång med spel hos KFUM Stocksund.

  1. Anmäl intresse via hemsidans anmälningsformulär nedan.
  2. Efter anmälan blir du registrerad som provmedlem och får ett mail med förslag på nästa träningstillfälle (oftast måndag 17:00 för ungdomar, med undantag för Pingisskolan som brukar vara öppen för start direkt). Som provmedlem har du möjlighet att provträna en gång utan kostnad för att se om du vill fortsätta (och vi kan se vilken grupp som passar bäst).
    Bekräfta att du fått förslag på tid och att den fungerar. Fungerar den inte så hittar vi en annan tid.
  3. En månad efter att du bekräftat provträningstiden omvandlas ditt provmedlemskap till vanligt medlemskap, dvs du tillhör då en träningsgrupp och kommer att få en faktura.
    VIKTIGT: Vill du inte fortsätta spela efter provträningen måste du meddela oss innan provmånaden tar slut. När provmånaden är slut aktiveras medlemskapet för säsongen. Missar man att avanmäla i tid blir man alltså medlem en säsong och faktureras för medlemskap i klubben och föreslagen träningsgrupp.
  4. Spela och ha kul!

Kort sammanfattning: Anmäl->Bekräfta provträningstiden->Avanmäl i tid om du inte vill fortsätta. Enkelt!

Anmälningsformulär:

Om du är medlem och vill sluta spela hos oss:

Fyll i formuläret för gruppbyte och ange att du vill sluta spela. Om du inte får svar inom en vecka, maila och klaga. När anmäler sätts ditt medlemskap till status ”Paus” och faktureringen upphör från och med NÄSTA säsong, dvs du betalar för den säsong som pågår (och får självklart spela som vanligt tills den är slut).

 

 

 

 

Uppdaterad: 06 SEP 2018 20:47

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

Stiga logo

 

ttexse-1425236438-16

 

TFB_logo.jpg

 

 

Infralogic

Certus

CGE

Postadress:
KFUM Stocksund IA - Bordtennis
C/o Hans Gillior, Silverdalsvägen 117
19138 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: traning.kfumstocksun...