Hoppa till sidans innehåll

Grupper och avgifter


Grupper och avgifter(*):

Avgifterna som anges nedan är de som gäller från och med 2020-09-01.

Pingisskolan – Nybörjare, ett tillfälle per vecka. 1200 kr/hösttermin, 1500kr/vårtermin.

Utveckling – De som gått pingisskolan eller spelat en del på fritiden, två tillfällen per vecka. 1900 kr/termin.

Tävling_grundnivå – De som spelat något/några år och känner sig redo att tävla lite. Tre träningstillfällen per vecka.  2700 kr/termin.

Tävling_avancerad – För de som spelar divisionsspel och tränar aktivt. Tre längre tillfällen per vecka och större möjligheter till sparring. 3000kr/termin.

Elitsatsning – För de som har mycket höga ambitioner och extremt bra resultat för sin ålder. Här finns bra möjlighet till individuell träning och sparring. Tre tillfällen per vecka och bra möjligheter till sparring med seniorer. 3600 kr/termin.

Frispelsjuniorer – För de juniorer som tävlat på divisionsnivå, men inte har tid/motivation att delta i organiserad träning. Syftet med gruppen är att behålla möjligheterna att spela för de som trappar ned pga studier etc. 2000 kr/termin.

Motionärer – Tre tillfällen per vecka. Ingen tilldelad tränare, men bra möjligheter till egen träning. Gruppen administrerar två lag (Div 6 och div 7) där även juniorer som vill spela extra är välkomna. 2000 kr/termin.

Seniorer – Tävlar i olika divisioner, har högre ambitionsnivå än motionärerna och administrerar sin egen träning. 2000 kr/termin, exklusive licensavgift för tävlingsspelare

Tävlingsgäster – Medlemmar som tävlar för andra klubbar, men dyker upp och tränar med våra seniorer ibland. Träningsavgift 1375 kr/termin (*).
Viktigt för denna grupp:
1. Organiserade träningar, seriespel och övriga medlemmar har företräde till borden om platserna tar slut. 
2. Medlemmar i gruppen måste tävla för annan klubb än KFUM Stocksund. Det här medlemskapet ger ett komplement till den träningen. Tränar man mer än fem gånger i månaden hos oss är det "Seniorer" eller "Motionärer" som är rätt grupp.

Tävlingslicens - 650kr/ år för seniorer och tävlande motionärer. 

(*) Utöver träningsavgifterna utgår även en medlemsavgift på 125kr/termin för att täcka kostnader relaterade till administration (IT-stöd, bokföring, etc).

Uppdaterad: 30 AUG 2020 23:15 Skribent: Mikael Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

Stiga logo

 

ttexse-1425236438-16

 

TFB_logo.jpg

 

 

Infralogic

Certus

CGE

Postadress:
KFUM Stocksund IA - Bordtennis
C/o Hans Gillior, Silverdalsvägen 117
19138 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: traning.kfumstocksun...