Hoppa till sidans innehåll

Grupper och avgifter HT2020


Grupper och avgifter(*):

Avgifterna som anges nedan är de som gäller från och med 2020-09-01.

Pingisskolan (startar senare i september) – Nybörjare, ett tillfälle per vecka. 1200 kr/termin.

Utveckling – De som gått pingisskolan eller spelat en del på fritiden, två tillfällen per vecka. Ersätter tidigare grupperna Svart/Blå. 1900 kr/termin.

Tävling_grundnivå – De som spelat något/några år och känner sig redo att tävla lite. Tre träningstillfällen per vecka. Den här gruppen ersätter det som tidigare var Röd grupp och delar av gamla tävlingsgruppen. 2700 kr/termin.

Tävling_avancerad – För de som spelar divisionsspel och tränar aktivt. Tre längre tillfällen per vecka och större möjligheter till sparring. Denna grupp ersätter delar av tidigare tävlingsgruppen och akademigruppen. 3000kr/termin.

Elitsatsning – För de som har mycket höga ambitioner och extremt bra resultat för sin ålder. Här finns bra möjlighet till individuell träning och sparring. Tre tillfällen per vecka och bra möjligheter till sparring med seniorer. 3600 kr/termin.

Frispelsjuniorer – För de juniorer som tävlat på divisionsnivå, men inte har tid/motivation att delta i organiserad träning. Syftet med gruppen är att behålla möjligheterna att spela för de som trappar ned pga studier etc. Preliminärt 2000 kr/termin, lägre för de som inte behöver tävlingslicens.

Motionärer – Tre tillfällen per vecka. Ingen tilldelad tränare under höstterminen, men bra möjligheter till egen träning. Gruppen administrerar två lag (Div 6 och div 7) där även juniorer som vill spela extra är välkomna. 2000 kr/termin.

Seniorer – Tävlar i olika divisioner, har högre ambitionsnivå än motionärerna och administrerar sin egen träning. 2000 kr/termin.

 

(*) Utöver träningsavgifterna utgår även en medlemsavgift på 125kr/termin för att täcka kostnader relaterade till administration (IT-stöd, bokföring, etc).

Uppdaterad: 30 AUG 2020 23:15 Skribent: Mikael Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

Stiga logo

 

ttexse-1425236438-16

 

Candidator

Bitlog

 

 

 

 

 

Infralogic

 

 Elon Bredden

 

 

Upplands Motor

 

 

Certus

 

CGE

Tornet

Postadress:
KFUM Stocksund IA - Bordtennis
C/o Tina Larsson, Sågvägen 14B
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708925100
E-post: This is a mailto link