Hoppa till sidans innehåll

Svarstider, kommunikation, administration, mm


Sammanfattning för föräldrar till pingisspelande barn:

  • Titta på hemsidan om ni hittar det ni söker innan ni skickar frågor med e-post.
  • Skickar ni e-post får ni svar så snart vi hinner svara och det kan dessvärre dröja flera dagar ibland. 
  • Fakturorna kommer först ett par veckor in i terminen.
  • Vill man lära sig mer om vad pingis handlar om så har vi bra möjligheter för föräldrar att spela också.
  • Vill ni hjälpa till i klubben blir vi alldeles överlyckliga. Vi lovar att erbjuda hur många roliga och givande uppgifter som helst till de som vill hjälpa till. Hör av er och se vad som händer, det kan faktiskt bli riktigt roligt!

Bra länkar:

Mer bakgrund till ovanstående:

Den här sidan innehåller information som förhoppningsvis underlättar lite i rollen som Pingisförälder till spelare i KFUM Stocksunds ungdomsgrupper. Det är oftast lättare att verklighetsanpassa förväntningar än få verkligheten att leva upp till orealistiska förhoppningar. Målet med den här sidan är ge en bild av vad som kan förväntas administrativt från klubben.

Nu (januari 2022 och framåt tills annat anges) är läget följande:

Klubbens intäkter går till tränarlöner, lokaler och material, inte till administration. Det administrativa hanteras av entusiastiska medlemmar på fritiden. Den något tråkiga verkligheten är dock att vi är väldigt få inom administrationen och att det är mycket som måste hinnas med om träningsverksamheten skall fungera.
Således är all hjälp välkommen och det finns alltid områden där man kan rycka in som förälder för att göra klubben bättre. Maila oss eller prata med en tränare om du vill hjälpa till, vi kommer höra av oss snabbt. Vill du veta mer om pingis har vi bra möjligheter för föräldrar att spela också.

En konsekvens av att vi har ont om folk inom administrationen är att vi måste välja bort sådant som tar mycket tid. Därför används e-post så lite som möjligt. Den information vi tror behövs finns på hemsidan. Detta gäller även information om inställda träningar. Titta på hemsidan innan ni åker till träningen. Är träningen inställd står det på hemsidan, inte i e-posten.

Eftersom administrationsjobb hanteras på kvällar och helger lovar vi inga svarstider för e-posten. Vi svarar när vi hinner.

Fakturor kommer inte direkt efter påbörjat medlemsskap dessvärre. Vi fakturerar så många personer som möjligt samtidigt för att spara tid i administrationen, så det brukar dröja några veckor in i varje termin innan fakturan kommer.

Den lätt frustrerade filur som skriver det här heter Mikael och hanterar medlemsadministrationen, uppdateringar av hemsidan, aktivitetskalendrar och gruppindelningar för bidragsrapportering och statistik till riksidrottsförbundet, schemaläggning av träningar, e-post relaterad till medlemsskap eller träning, samt processen att ta in nya medlemmar. Jag har inga problem att släppa några uppgifter till nya entusiaster i klubben... 

Uppdaterad: 12 JAN 2022 22:51 Skribent: Mikael Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

Stiga logo

 

ttexse-1425236438-16

 

TFB_logo.jpg

 

 

Infralogic

Certus

CGE

Postadress:
KFUM Stocksund IA - Bordtennis
C/o Hans Gillior, Silverdalsvägen 117
19138 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: traning.kfumstocksun...