Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering Coronavirus

13 MAR 2020 18:48
Utifrån de rekommendationer vi får från förbund och myndigheter fortsätter träningarna enligt schema. För detaljer kring resonemang och åtgärder, klicka på länken.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2020 23:39

KFUM Stocksund följer noggrant utvecklingen av Coronaviruset och uppdateringar från relevanta myndigheter. Med tanke på senaste veckans utveckling känner vi att det är dags med en uppdatering på vår position.

Vår verksamhet kommer att fortsätta som vanligt så länge det är i linje med rekommendationerna vi får från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Bordtennisförbundet. Med detta sagt så är vår verksamhet frivillig och om ni drar andra slutsatser än myndigheterna kan ni självklart välja att inte delta under den period ni önskar.

Alla som är sjuka ska avstå från att delta i verksamheten och vi uppmuntrar alla att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder i samband med våra aktiviteter. Inom ramen för detta uppmuntrar vi alla att inte ta varandra i hand, inte dela vattenflaskor, osv.

Vad gäller begränsning för större sammankomster så har klubben inga träningstillfällen där nuvarande begränsning på 50 personer överskrids och därför har vi i nuläget inte ändrat i träningsschemat.

Vänligen följ också informationsdelgivningen på Stockholms Bordtennisförbunds- och Svenska Bordtennisförbundets hemsida, både vad gäller tävlingsaktiviteter och annan typ av information. Det är en en hel del tävlingar som kommer, eller förväntas, att ställas in.

Vi återkommer så fort vi har mer information att delge. Hör bara av er vid eventuella funderingar eller frågor.

Länkar:
https://www.svenskbordtennis.com
https://www.svenskbordtennis.com/Nyheter/Aktuellt/Riktlinjerisambandmedcoronavirus/
https://www.stbtf.se/
https://www.kfumstocksund.se/

Med vänliga hälsningar,
KFUM Stocksund

Skribent: Mikael Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

Stiga logo

 

ttexse-1425236438-16

 

Candidator

Bitlog

 

 

 

 

 

Infralogic

 

 Elon Bredden

 

 

Upplands Motor

 

 

Certus

 

CGE

Tornet

Postadress:
KFUM Stocksund IA - Bordtennis
C/o Tina Larsson, Sågvägen 14B
19251 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46708925100
E-post: This is a mailto link