Hoppa till sidans innehåll

Hälsning från Ordförande, Välkomna!

21 AUG 2021 23:28
  • Skapad: 21 AUG 2021 23:28

Hej!


Välkommen till en ny säsong hos KFUM Stocksund. Det är en glädje att hälsa alla ungdomar, seniorer och motionärer tillbaka efter en lång varm sommar. Efter en märklig säsong präglad av Corona hoppas vi att nästa säsong blir bättre med mycket träningar och tävlingar. För föreningen är dess medlemmar och det är för er som vi finns till.

KFUM Stocksund är en liten klubb men med fantastisk atmosfär och gemenskap. Det är en klubb dit spelare från andra klubbar söker sig och som fostrat landslagsspelare. Jag känner en stolthet att leda klubben tillsammans med en fantastisk styrelse och tränare. Förra året var en verklig utmaning för våra spelare men också ekonomiskt för klubben. Men genom hårt arbetet och bidrag från KFUM, kommun och Riksidrottsförbundet lyckades vi hålla klubben flytande. Vi ser med tillförsikt fram emot nästa säsong – förhoppningsvis utan Corona. 

Nytt för i är att vi bjuder in föräldrar till våra ungdomar till nybörjar-pingis. En möjlighet att lära sig grunderna och viss taktik – och därmed kunna ge ungdomarna en rejäl match.  Det blir en spännande höst!

En klubb är vad man gör den till. Våra ambitioner förverkligas av våra medlemmar. Tveka inte att höra av dig om du vill engagera dig eller stödja klubben på något sätt. Allt är välkommet! Tveka inte att kontakta mig med tankar och idéer.

 

Välkommen!
Hans

Skribent: Mikael Sjöberg
E-post: Adressen Gömd

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

Stiga logo

 

ttexse-1425236438-16

 

Candidator

Bitlog

 

 

 

 

 

Infralogic

 

 Elon Bredden

 

 

Upplands Motor

 

 

Certus

 

CGE

Postadress:
KFUM Stocksund IA - Bordtennis
C/o Hans Gillior, Silverdalsvägen 117
19138 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: traning.kfumstocksun...