Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen - vi söker fler styrelsemedlemmar

21 OKT 2022 15:49
Nu har verksamheten startat efter sommaruppehållet och föreningen har hållit årsstämma.
  • Skapad: 21 OKT 2022 15:49

Efter sommarledigheten har nu säsongen dragit igång på allvar, och även om höstrusket känns tungt ser vi fram emot en period med mycket pingis. Träningen har dragit igång, liksom seriespelet där vi så här långt har rönt vissa framgångar. För våra yngre spelare kommer det finnsa möjlighet att prova på tävling såväl i lagsammanhang (St Eriks-cupen) som individuellt i form av halltävlingar på olika nivåer. Information om detta kommer löpande att läggas ut här på vår hemsida samt på sociala medier.

Som tidigare informerats höll klubben årsmöteden 27 september. Vid mötet valdes bl.a. ny styrelse, som tillsammans med några av klubbens seniora spelare börjat dra upp riktlinjerna inför framtiden och sätta rutiner för att driva klubben på bästa sätt.

Engagemanget är stort, men vi behöver fler personer till styrelsen för att formellt uppfylla kraven enligt stadgarna. För att välja in fler personer i styrelsen kommer en extra stämma att hållas i början av december, kallelse kommer att skickas ut separat.

Inför den extra stämman ber vi om fler kandidater till styrelsen. Det arbete som har bedrivits sedan den ordinarie stämman har skett i mycket positiv och konstruktiv anda, och om vi kan få ytterligare 2-3 personer till styrelsen kommer vi ha utmärkta förutsättningar att även fortsättningsvis bedriva verksamheten på ett sätt som motiverar främst våra barn och ungdomar till fortsatt fysisk aktivitet, läs pingis!!

Styrelsen och den stödgrupp av seniora spelare som bildats efter stämman bedriver arbetet med stor emntusiasm, med målsättningen att tillhandahålla en långsiktig och väl fungerande barn- och ungdomsverksamhet. Vi bjuder nu in främst föräldrar till aktiva barn i träningsgrupperna att delta i detta viktiga arbete, och - om ni är intresserade - uppmanar er att anmäla intresse till antingen Mats Beckman (This is a mailto link) eller Fredrik Lindberg (This is a mailto link). Vi svarar givetvis på fr¨ågor om ni vill veta mer, skicka då bara ett email med ert telefonnummer så ringer vi upp.

Eftersom kallelse till den extra stämman kommer att gå ut inom kort ber vi er anmäla intresse snarast möjligt.

Styrelsen samt den (s.k.) stödgruppen     

 

Skribent: Mats Beckman
E-post: Adressen Gömd

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

Stiga logo

 

ttexse-1425236438-16

 

TFB_logo.jpg

 

 

Infralogic

Certus

CGE

Postadress:
KFUM Stocksund IA - Bordtennis
C/o Hans Gillior, Silverdalsvägen 117
19138 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: traning.kfumstocksun...